De chauffeur 

Ten eerste, van harte gefeliciteerd met jullie feestelijke plannen! Voordat je besluit om de Mustang met chauffeur te huren, is het natuurlijk wel fijn om te weten wie je bestuurder wordt.

De trouwauto met chauffeur

Mijn naam is Niek-Jan Boschman, 40 jaar en woonachtig in Zwolle. Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Small Business en Retail management. Als verhuurder van een trouwauto met chauffeur geef ik invulling aan het ondernemerschap waar deze opleiding je op voorbereid.

De auto heeft mijn passie, maar het is het allermooist om daar samen met anderen van te genieten. Om op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan jullie trouwdag, dat geeft mij veel voldoening. Buiten mijn eigen verhuurbedrijf doe ik ook heel ander werk als leidinggevende op de afdeling Supply Chain bij een groot distributiecentrum. Belangrijkste voor jullie is, dat ik vanuit deze baan flexibel ben om dagen en tijden in te vullen. Mits tijdig gepland, kan ik altijd beschikbaar zijn om op een bruiloft te rijden!

De auto zelf

Mijn liefde voor Amerikaanse auto’s uit de jaren ’60 is al vroeg begonnen. Denk aan al die films waar de Mustang in voor komt. Ik heb altijd een droom gehad om een klassieke Ford Mustang te bezitten. Eigenlijk zie ik andere auto’s vooral als een manier om vervoerd te worden. Maar bij een oldtimer als de Ford Mustang gaat zo’n machine echt voor mij leven. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een dergelijke auto zelf aan te schaffen, ben ik na een lange speurtocht uiteindelijk in 2010 op mijn huidige auto gestuit. Dat het om een cabrio gaat, voegt voor mij nog extra toe aan het gevoel van vrijheid. In een Mustang rij je niet per se om ergens te komen, je rijdt vooral om het plezier in het rijden.

Ik heb deze Mustang zelf in Nederland gekocht, nadat hij in 2006 geïmporteerd was. De Mustang was in erg goede staat. De lak was goed, geen roest en motorisch was hij prima. In de afgelopen 4 jaar heb ik er al ontzettend van genoten en er veel onderdelen aan vervangen en verbeterd. Want een oldtimer is nooit perfect en nooit klaar. Denk dan aan zaken zoals een nieuwe uitlaat, nieuwe carburateur, radio en differentieel. Alles slijt sneller dan bij een gewone auto.

Vanuit de inkomsten van het verhuren van deze trouwauto met chauffeur kan ik het onderhoud van deze reeds vijftig jaar oude auto goed blijven doen. In die zin huren jullie niet alleen een goed onderhouden Ford Mustang met chauffeur, maar dragen jullie ook bij aan behoud van dit stukje historisch automobiel erfgoed.

 

Als ik mijn eigen rijstijl zou moeten omschrijven dan is dat: relaxt. Anderen zeggen dat ik erg vriendelijk en rustig ben tijdens het rijden van een bruiloft en dat wordt als zeer prettig ervaren. Vanzelfsprekend is het belangrijk tijdig op alle afspraken te komen.

Ik hoop dat deze korte introductie over mijzelf wat duidelijkheid schaft. Mocht je contact willen opnemen met mij dan is dat mogelijk met behulp van het contactformulier, e-mail of telefoon Hopelijk tot ziens en, gezien het kenmerkende V8 motorgeluid, ook tot horens!