Volvo Amazon 1967 huren

 

Onze Volvo Amazon uit 1967 is niet alleen perfect voor een roadtrip of een dagje uit, maar ook de ideale keuze als trouwauto voor uw bruiloft. Met zijn romantische en nostalgische uitstraling voegt deze klassieke auto een vleugje vintage glamour toe aan uw speciale dag.

Onze Volvo Amazon is beschikbaar om te huren zonder chauffeur, wat betekent dat u de controle heeft over uw eigen schema op uw bruiloftsdag. En met ruime zitplaatsen voor uw bruidskoppel en bruidsmeisjes of bruidsjonkers, is er genoeg ruimte voor iedereen om comfortabel te reizen.

Wij begrijpen dat uw bruiloft de belangrijkste dag van uw leven is, en daarom zorgen wij ervoor dat onze Volvo Amazon in uitstekende staat is en perfect wordt gepresenteerd voor uw speciale gelegenheid. Bij onze auto verhuur service kunt u erop vertrouwen dat wij u de best mogelijke ervaring bieden.

Waar wacht u nog op? Huur onze prachtige Volvo Amazon uit 1967 als trouwauto voor uw bruiloft en maak uw dag nog specialer en onvergetelijker!

De kosten zijn 275,- euro per dag exclusief 9% BTW en brandstof zonder chauffeur. Eerste 100 km vrij. Bij keuze met chauffeur zijn de kosten van de chauffeur 40,- per uur.

 

Offerteaanvraag Volvo Amazon

Nieuw veld

13 + 7 =