Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.228.220.31 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Jonathan en Rebecca Jonathan en Rebecca uit Hengelo schreef op 27 oktober 2017 om 21:17:
Ik, Rebecca, was megablij toen ik hoorde dat deze prachtige auto nog beschikbaar was op onze populaire trouwdatum. We hadden daar echt heel veel geluk mee. Ik wilde heel graag een Mustang huren en dit als verrassing voor mijn (toen nog) vriend regelen. Een Ford Mustang is namelijk zijn lievelingsauto, en dan ook nog eens dit model. Na fijn mailcontact te hebben gehad, lokte ik Jonathan met een smoes mee naar Zwolle, waar het geen probleem was om de auto even te bekijken. Jonathan had helemaal niks door en was superverrast en enthousiast. Net als ik, want in het echt is de auto nog veel mooier. En dat geluid! Wauw!

Verder ging alles eigenlijk perfect. Ik gaf de tijden en adressen door en Niek-Jan reed ons overal naartoe. Hij hield rekening met mijn haar (de mooie witte kap van de auto ging omhoog) en vlak voor het gemeentehuis bijvoorbeeld, stopten we even om de kap omlaag te doen, zodat iedereen ons al kon zien en mijn haar nog goed zat. Het was voor hem geen enkel probleem om ergens te moeten wachten. En er was ook geen paniek toen we verkeerd reden (mijn schuld ;-)), we draaiden gewoon ergens om vervolgens de goede kant op te gaan. Dat zorgde bij ons/mij ook voor meer rust.

Het was fantastisch om 's ochtends vroeg door Niek-Jan opgehaald te worden in de prachtige auto. En wat trokken we een bekijks! Dat begon 's ochtends al bij de kinderen van de basisschool tegenover het huis van mijn ouders. Ook mijn buren kwamen nieuwsgierig kijken en van alle gasten heb ik niks anders dan positieve dingen gehoord over de auto. Dat kan ook niet anders natuurlijk!

Niek-Jan is een leuke, rustige, geduldige chauffeur. Dat maakt het rijden heel fijn en ontspannen. Het was gezellig in de auto en natuurlijk ook gewoon supergaaf om in zo'n mooie jurk en dan in zo'n auto te mogen rijden. Bij het afscheid zei ik hopelijk tot ziens, en dat hoop ik ook echt, niet bij mijn volgende bruiloft natuurlijk, maar wat zou ik graag nog een keer een ritje maken.

We hebben een fantastische trouwdag gehad en de auto (met chauffeur) hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Het was super! Ik geniet nog steeds na als ik de foto's zie. Ik beleef alles dan echt weer opnieuw, het moment van ophalen, voor het eerst in de auto zitten, het geluid, het optrekken, geweldig...

En zo kan ik nog heel lang doorgaan. Ik vond het eerst echt wel spannend, hoe gaat dat als je via internet reserveert en er een chauffeur bij zit die er de hele dag bij is... Maar dat spannende was ook meteen weer weg en werd ingeruild voor plezier en genieten.

Niek-Jan, superbedankt.