Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.231.21.105 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Remco & Ilse Remco & Ilse uit Uitgeest heeft geschreven op 9 september 2020 om 14:38
Op 07 Sept 2020 hebben wij 1 van de mooiste dagen als gezin beleeft .
Mede dankzij deze ongelovelijk mooie Mustang was de dag helemaal compleet.
Niek-Jan heel erg bedankt voor het rijden.
We weten dat van Uitgeest naar Hauwert voor jou niet om de hoek lag daarom zijn we extra blij dat je onze chauffeur was

Lieve mensen als jullie op zoek zijn naar 1 van de mooiste mustangs die er rond rijden en een goede chauffeur.
Ben je hier echt aan het juiste adres.
Niek-Jan heel erg bedankt voor de bijdrage aan onze mooie dag .
Met liedevolle groet Remco,Ilse& Nicky.
Paul en Karin Paul en Karin uit Enschede heeft geschreven op 12 januari 2020 om 13:51
Wij hebben deze auto afgelopen jaar gehuurd nadat we deze op internet tegenkwamen. We waren gelijk verliefd! Toch wilden we de auto in het echt ook bekijken aangezien je nooit weet in welke staat de auto verkeerd. Niek-Jan had ons gelijk uitgenodigd om een keertje te komen kijken.

Toen we aankwamen had hij hem al buiten neergezet. We waren al gelijk om! Wat was hij mooi, en de kleur was nog mooier dan op de foto's!

Op de dag van de bruiloft was Niek-jan al vroeg aanwezig, de auto mooi gewassen en er helemaal klaar voor. De gasten hebben de auto mooi kunnen zien en we hebben veel complimenten ontvangen over de auto! Uiteindelijk een prachtige dag gehad en de auto heeft hier zeker in meegedragen!
Jonathan en Rebecca Jonathan en Rebecca uit Hengelo heeft geschreven op 27 oktober 2017 om 21:17
Ik, Rebecca, was megablij toen ik hoorde dat deze prachtige auto nog beschikbaar was op onze populaire trouwdatum. We hadden daar echt heel veel geluk mee. Ik wilde heel graag een Mustang huren en dit als verrassing voor mijn (toen nog) vriend regelen. Een Ford Mustang is namelijk zijn lievelingsauto, en dan ook nog eens dit model. Na fijn mailcontact te hebben gehad, lokte ik Jonathan met een smoes mee naar Zwolle, waar het geen probleem was om de auto even te bekijken. Jonathan had helemaal niks door en was superverrast en enthousiast. Net als ik, want in het echt is de auto nog veel mooier. En dat geluid! Wauw!

Verder ging alles eigenlijk perfect. Ik gaf de tijden en adressen door en Niek-Jan reed ons overal naartoe. Hij hield rekening met mijn haar (de mooie witte kap van de auto ging omhoog) en vlak voor het gemeentehuis bijvoorbeeld, stopten we even om de kap omlaag te doen, zodat iedereen ons al kon zien en mijn haar nog goed zat. Het was voor hem geen enkel probleem om ergens te moeten wachten. En er was ook geen paniek toen we verkeerd reden (mijn schuld ;-)), we draaiden gewoon ergens om vervolgens de goede kant op te gaan. Dat zorgde bij ons/mij ook voor meer rust.

Het was fantastisch om 's ochtends vroeg door Niek-Jan opgehaald te worden in de prachtige auto. En wat trokken we een bekijks! Dat begon 's ochtends al bij de kinderen van de basisschool tegenover het huis van mijn ouders. Ook mijn buren kwamen nieuwsgierig kijken en van alle gasten heb ik niks anders dan positieve dingen gehoord over de auto. Dat kan ook niet anders natuurlijk!

Niek-Jan is een leuke, rustige, geduldige chauffeur. Dat maakt het rijden heel fijn en ontspannen. Het was gezellig in de auto en natuurlijk ook gewoon supergaaf om in zo'n mooie jurk en dan in zo'n auto te mogen rijden. Bij het afscheid zei ik hopelijk tot ziens, en dat hoop ik ook echt, niet bij mijn volgende bruiloft natuurlijk, maar wat zou ik graag nog een keer een ritje maken.

We hebben een fantastische trouwdag gehad en de auto (met chauffeur) hebben daar een grote bijdrage aan geleverd. Het was super! Ik geniet nog steeds na als ik de foto's zie. Ik beleef alles dan echt weer opnieuw, het moment van ophalen, voor het eerst in de auto zitten, het geluid, het optrekken, geweldig...

En zo kan ik nog heel lang doorgaan. Ik vond het eerst echt wel spannend, hoe gaat dat als je via internet reserveert en er een chauffeur bij zit die er de hele dag bij is... Maar dat spannende was ook meteen weer weg en werd ingeruild voor plezier en genieten.

Niek-Jan, superbedankt.
Marc en Anniek Marc en Anniek uit Zwolle heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 06:09
Een prachtige auto voor een prachtige dag. Door het vele bekijks voor de auto weet je dat je iets bijzonders hebt toegevoegd aan je bruiloft. Bedankt Niek Jan om als chauffeur met deze prachtige auto op onze dag te zijn!
Michel en Inge Michel en Inge uit Coevorden heeft geschreven op 21 oktober 2017 om 05:49
Beste,
Bedankt dat wij je auto (Ford Mustang) mochten gebruiken als trouwauto en jou als chauffeur. Super gave auto, netjes en mooi geluid. En wij vonden het mooier dat het standaard wit wat vaak met trouwen gebruikt word. Ook als chauffeur top gedaan.
Bedankt!
Claudia en Barry Neuhaus Claudia en Barry Neuhaus uit Amsterdam heeft geschreven op 19 juli 2016 om 13:09
Wat een prachtige wagen!! Mooi onderhouden, super netjes en shiny! We hebben, ondanks dat de auto niet het park in mocht waar wij trouwden, genoten van de wagen en al het bekijks. Niek-Jan heeft ons prima gereden door ons drukke amsterdam. Ontzettend vriendelijk en geduldig de hele dag en ruim op tijd aanwezig, bedankt daarvoor! Onze familie en vrienden vonden de wagen ook super!
Het was voor ons fantastisch dat deze auto het hele plaatje compleet kon maken. Helemaal geweldig!
Heel erg bedankt nogmaals!
Groeten, Barry & Claudia
Iris en Ben van Riel Iris en Ben van Riel uit Dongen heeft geschreven op 3 juli 2016 om 10:20
Wauw! Wat een super mooie auto met een ongelofelijk mooi geluid! Dat zijn de grootste redenen dat we voor jouw Mustang hebben gekozen. Maar wat ook echt niet onbelangrijk is, is jou gastvrijheid en vriendelijkheid. Last minute een locatie veranderen(wel in de buurt) is ook geen probleem. Ook onze ouders hebben ervan genoten, vooral Ben zijn vader was helemaal aan de auto verknocht! Het heeft onze toch al prachtige dag nog mooier gemaakt. Niek-Jan heel erg bedankt voor alles! Groetjes Iris en Ben
Jan-Dirk & Naomi Jan-Dirk & Naomi heeft geschreven op 13 september 2015 om 10:40
Wat een auto! En wat een geluid..! Echt geweldig. Wij waren op zoek naar aan auto, maar onze smaken lopen erg uit een. Toen we deze Mustang tegen kwamen op internet, waren wij allebei verkocht. Daarom hadden wij contact gezocht met Niek-Jan, dit contact is ook zeer prettig verlopen. De route was duidelijk en afgesproken voor 28.08.15.

De avond voor onze grote dag bleek een familielid in het ziekenhuis te liggen en zij kon niet bij onze dag aanwezig zijn. Daarom vroegen wij aan Niek-Jan of het mogelijk was om nog een stukje om te rijden en een bezoekje aan het ziekenhuis te brengen. Dit was geen probleem, echt helemaal super. En ook de auto trok daar veel bekijks.

Kortom, een flexibele en meedenkende chauffeur met een pracht van een auto!! Succes gegarandeerd!
Leon & Marilyn Leon & Marilyn uit Dedemsvaart heeft geschreven op 11 september 2015 om 18:26
Wij kijken met veel plezier terug op onze mooie trouwdag waarbij Niek-Jan met zijn Mustang ons de hele dag heeft gereden. De Mustang is een nette goed onderhouden auto en dat is zeker goed te zien en dus niet alleen op de fotoยดs.
Niek-Jan is een prettige chauffeur. Tijdens de rit heb je gezellige gesprekjes met de chauffeur.
In eerste instantie waren wij op zoek naar een Mustang zonder chauffeur, maar achteraf waren wij blij dat we wel een chauffeur hadden. Zo konden wij optimaal genieten van de dag.
Martin Martin heeft geschreven op 23 juli 2014 om 19:21
Hallo beste bezoeker,

Bij deze heel erg kort door de bocht: Een aanrader !!
Ten eerste de auto die geweldig is en daarnaast een zeer keurige en vriendelijke gastheer die je overal heen rijdt onder het genot van
een gesprekje!

Wij hebben 02-05-2014 onze bruiloft gehad en dus ook deze geweldige mooie auto als vervoersmiddel mogen ervaren.
En ja, uitstekend bevallen. Daarnaast maakt Niek-Jan de reis compleet door zich perfect aan te passen aan zijn gezelschap.

Wij zijn via zijn/deze website in contact gekomen met Niek-Jan, hebben via de mail helder en duidelijk contact gehad en afspraken gemaakt.
Toch blijft er dan altijd die twijfel cq onzekerheid of het digitale overeenkomt met de werkelijkheid.

In dit geval zeer zeker het geval.

Niek-Jan bij deze bedankt voor de bijdrage aan onze onvergetelijke dag.
Rensy en Martin.
Ricardo&Sabrina van Dijk Ricardo&Sabrina van Dijk heeft geschreven op 8 mei 2014 om 20:06
Op vrijdag 25 april jl. heeft Niek-Jan ons gereden in zijn dieprode Ford Mustang, welke in het echt nog mooier is dan op de foto's! Het was voor hem geen enkel probleem om ons voor foto's naar verschillende locaties te rijden en vervolgens naar de trouwlocatie. Een spetterend entree te midden van een grote erehaag! Iedereen was net als ons, erg onder de indruk van deze mooie Amerikaan!

Het contact met Niek-Jan verliep vooraf soepel en afspraken waren spoedig gemaakt. Wij raden het huren van de prachtige Ford Mustang bij Niek- Jan dan ook zeker aan!

Groeten,
Bruidspaar van Dijk

Ps. Niek-Jan, hopelijk krijg je snel de kans om auto's te kijken in Amerika! Een aanrader!
Pascal Pascal heeft geschreven op 17 april 2014 om 12:16
Voor mijn aanzoek van mijn aanstaande heb ik gebruik gemaakt van de aangeboden services van Niek-Jan met zijn geweldige mustang. De vele contacten die we hebben gehad om een en ander naar mijn wensen te laten verlopen verliepen zeer soepel en prettig en niets leek hem te gek en alles was bespreekbaar, het is fijn als er iemand met je mee wil denken om jouw belangrijke dag of moment te willen doen slagen.

Ruim op tijd arriveerde Niek-Jan met zijn prachtige mustang die overigens in een perfecte en naar mijn in ziens orginele staat verkeerd, om mijn aanstaande op te halen voor een ritje die ze niet verwacht had. Zover ik begrepen heb heeft ze de rit en de chauffeur als zeer prettig ervaren (wel was de gekozen route een beetje hobbelig, maar op mijn verzoek is Niek-Jan afgeweken van de oorspronkelijk bedachte route om mij meer tijd te geven voor de voorbereidingen, maar dat wist mijn aanstaande niet) Om het aanzoek moment nog steeds als een verrassing te laten over komen was het niet verstandig dat ik ook nog even een klein ritje mee zou gaan, maar de auto gezien en gehoord te hebben , was dit toch wel erg jammer, maar alles voor de JA die nog moest gaan plaatsvinden en die is mede door de aangeboden service en de geweldige rit gelukkig volmondig uitgesproken, dank je wel daarvoor Niek-Jan!

Ik hoop dat je in de toekomst nog een hoop mensen blij gaat maken met je geweldige auto je aangeboden services en eventueel jou als plezierige chauffeur.

Groet,

Pascal