Trouwauto huren  

Wil je een trouwauto huren met chauffeur voor op jullie bruiloft? Dat kan! Maak zo jullie historische dag nog onvergetelijker.
Laat je rondrijden in deze klassieker van de Amerikaanse auto-industrie. Waan je even in de jaren ’60 van de vorige eeuw. Ik rijd jullie met alle liefde rond. Verplaats je prinsheerlijk van huis naar trouwlocatie en van feest naar slaapadres.
Bekijk foto’s van mensen die jullie voorgingen in de fotogalerij. Behalve bruiloften is de Ford Mustang ook te huur voor bijvoorbeeld jubilea, gala’s en fotosessies.
En als jij als prins op het witte paard ook je huwelijksaanzoek in een 4.7 liter V8 Mustang met 200 paardenkrachten wilt doen, dan kan dat natuurlijk ook.

De iconische trouwauto huren

De Ford Mustang is een icoon in de autogeschiedenis. Hij was bij ‘het normale volk’ al snel enorm populair vanwege de gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Maar door zijn looks maar werd hij ook vaak gebruikt in bekende films zoals ‘Bullitt’, ‘Gone in 60 seconds’ en ‘James Bond, Goldfinger’.

De Mustang wordt momenteel nog steeds gemaakt. In 2015 komt er weer een nieuw model uit. Niettemin blijft voor veel mensen de Mustang uit de jaren ’60 nog het meest tot de verbeelding spreken. Talkshow-host Jay Leno, de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, acteur Charlie Sheen, allemaal rijden ze een Mustang uit die periode.
Zo merk ik het ook nu nog als ik onderweg ben naar de bruid en bruidegom. Mensen krijgen vaak al een glimlach op hun gezicht bij het zien van deze auto. En die glimlach wordt natuurlijk alleen nog maar groter bij het zien van een gelukkig stel op de achterbank.
De Ford Mustang was een van de eerste grote successen uit de Ford fabriek. Ze zijn zelfs korte tijd nog in Nederland geproduceerd. De prijzen die er in de jaren zestig voor werden betaald, verbleken trouwens bij de bedragen die nu voor een Mustang in goede staat moeten worden neergeteld.
Reden te meer om zelf eens rond te kunnen rijden in deze bijzondere auto. De Mustang is sinds 2010 in mijn bezit en sindsdien doe ik niets liever dan de auto in zo goed mogelijk staat te krijgen en te houden. Vooral om er van te genieten, liefst samen met jullie!

Een trouwauto huren zoals deze Ford Mustang is dus ideaal voor je bruiloft of jubilea of andere feestelijkheden! 

Luxe interieur

Trouwauto

Vraag nu een offerte aan

Je kunt alleen de trouwauto huren met chauffeur. Kijk op de pagina ‘Prijzen‘ voor een prijsindicatie. 
Doe een offerteaanvraag met behulp van het contactformulier.

Comfort

Een trouwauto huren doe je natuurlijk niet alleen voor de looks, maar ook voor het comfort. Deze klassieke oldtimer heeft genoeg ruimte voor de bruid met bruidsjurk. Bij het trouwauto huren kan het dak (wit) natuurlijk altijd open bij mooi weer en dicht bij slecht weer of veel wind. Handig, zeker in verband met het kapsel van de bruid. Natuurlijk staat het comfort bij mij als chauffeur ook hoog in het vaandel.

 

[jsl3_fwf]